Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Conan Exiles: Conan Exiles blir tatt ned om ikke så lenge, for å komme opp igjen etter sommeren med nye mods og på ny maskinvare. Det har vært folk innom av og til, men ikke så mye at det tilsier at wipe utsettes. Valheim og Rust: Leien av serveren Valheim og Rust, og CSGO-serverne ligger på blir sagt opp, og disse serverene går (foreløpig) inn i de evige jaktmarker. Valheim kommer nok opp igjen til høsten om det skulle melde seg noe interresse for dette. Rust kommer neppe opp igjen, da dette spillet krever en aktiv admingruppe som kan holde styr på spillere og mods, og er så og si umulig å opprettholde uten en admin som faktisk spiller det selv. Den eneste serveren som foreløpig får fortsette, da den er i bruk daglig, er CSGO Retakes. Jeg håper at høsten kan øke interressen litt for acme-games og den plattformen det har potensiale til å bli. Kompetansen og ressursene er der, men de siste 4-5 månedene har vist meg at jeg ikke har alt overskuddet til overs som skal til for å gjøre så og si alt selv. Jeg håper derfor noen kan melde seg på ift. å drøfte litt hva som trengs og hva vi kan bruke acme-games til, og hjelpe til litt med administrasjon og lignende oppgaver. Hvis det er noen der ute som har lyst å være med, så ta gjerne kontakt med Opacus på Discord!
 3. Valheim er oppdatert til versjon 1.150.3. Blant annet har spillet fått en del ytelsesforbedrende endringer, spesielt på innlasting av terreng og optimalisering av nettkode for fiksing ping/lagg. Det mest merkbare blir nok uansett endringene i terraforming. En bruker nå bare 2 stein (mot 4 før) på å heve terrenget et nivå, men du får ikke et helt "platå" gratis, Du blir etterhvert stående på en spiss, og det koster mer stein å utvide til et platå. Firespark81 tar for seg endringene grundig og viser frem på sin Youtube-kanal (På Engelsk). Serveren vår er oppdatert til siste versjon. Offisiell post her: https://store.steampowered.com/news/app/892970/view/5411613798265437192 Ellers har serveren vår nå passert 600 dager ingame, og jeg tenker at den får en resett og nytt seed på rundt 1000 dager, forutsatt at de 4 som spiller der av og på, fremdeles spiller.
 4. Heisann Det ble ingen trekning i denne omgang, da de som hadde nok spilltid og samtidig er registrert på forumet, også har tilknytning til acme-games gjennom adminvirke eller lignende. Konkurransen har også fått null respons så premien vil bli videreført til fremdige konkurranser eller giveaways.
 5. Er det noen som har spilt som kan gi meg/oss feedback på om guiden for tilkobling fremdeles funker? Ang. IP og visning i serverliste så er det litt hit & miss iflg. mange admins på Reddit. Ser ut som de har hatt det litt travelt når de skrev netcoden til Valheim - det er sikkert derfor det drøyer sånn med scripts som kan lese ut status og vise på discord og nettsider også.
 6. Opa

  Til Valhall!

  Da har du vel løpt forbi liket mitt et par ganger rundtomkring. Det var et brutalt spill å spille alene syntes jeg. Regner med jeg kjøper det igjen i helgen, selv om jeg skulle ønske de hadde en slags rabattordning som mange andre sånne spill har; tror jeg må kjøpe inn minst to lisenser her.
 7. Nice, har allerede vært inne og bygget unødvendig mye hus 😄
 8. NB! Før du leser videre: Serveren har en dynamisk IP-adresse. Det kan derfor noen ganger være problemer med å koble seg til. Viser det på discord og serverstatus her at den er onlline, så ER den det, men det kan hende at du må refreshe serverlisten ingame, eller bruke direct connect. Velkomstpakke: Presenter deg selv på forumet, så tar en admin kontakt med deg ingame og gir deg et Light Armor sett for å hjelpe deg igang på serveren! Server reset: NB: Tidspunkt er veiledende inntil vi har fått opp populasjon og medlemstall og kan se litt mer nøyaktig hva som trengs/ønskes av reset. Det er ikke meningen å ta fra noen sjansen til å fullføre byggverket sitt eller drepe en boss en er like unna å klare! Rullerende hver 3. måned fra og med Mai 2021, altså, 01. Mai 2021, 01. August 2021, 01. November 2021 osv. Viktige addons: PIPPI for serveradministrasjon Aquiliona Server mod: En del balanserende endringer for å gjøre spillet mer avslappende,samt økning av level cap til 100 for å gjøre alle feats tilgjengelige. Stor fordel for solospillere som ikke har tilgang på craftere fra en klan f.eks. Noen endringer på anatomi hos det sterke kjønn. Less building placement restrictions: En mod som gjør det langt lettere å plassere bygningselementer. Northern Timber: Tier 1 byggeklosser som passer mer i de nordlige områder enn spillets standard sandstein. Crafty Counters: Erstatninger for spillets arbeidsbenker som er laget for å hektes/klikkes sammen for et mer ryddig oppsett i basen din. Deco and Placeables: En stort bibliotek med ekstra ting du kan bruke til bygging og dekorasjon. Hosav's Custom UI Mod: Utvidelse og rework av spillets egen UI for mer oversikt over buffs/debuffs, minimap, scrolling combat tekst og mye mer. Se skjermdump under for eksempel: Pluss noen flere for kosmetikk/quality of life. Hosav's UI Mod: PVP: PVP er tillatt/mulig onsdager fra 1900 til 2300 og lørdager fra 1800 til 2300. Bygninger kan ikke skades i PVP så utstyret ditt skal være trygt på denne serveren. Bygging: Dimensjoner er veiledende. Har du noe spesielt planlagt, eller må du bygge litt utover dette kan det nok gjøres avtale om dette. Maproom og shrine regnes ikke med i størrelsesbegrensingen. Solospillere: 1x hovedbase 15x15x4 (Lengde x Bredde x Høyde), maks 3x utposter 5x5x3 Klaner: 1x hovedbase 30x30x6, maks 3 utposter pr. medlem men ikke flere utposter totalt enn antallet medlemmer i klanen! Server settings: Characters does not stay in the game while logging out Only player can loot corpse Restrict PVP building damage: ON Harvest Multiplier: 2.0 Experience Multiplier: 1.0 Thrall Conversion Rate: 0.5 Item Conversion Multiplier: 0.2 Idle Thirst Multiplier: 0.1 Active Thirst Multiplier: 0.5 Idle Hunger Multiplier: 0.1 Active Hunger Multiplier: 0.5 Durability Multiplier: 0.6 Stamina Cost Multiplier: 0.9 Item Spoil Rate Scale: 0.1 Max Clan Size: 10 Community: Relaxed
 9. Servernavn: [acme] Two berserkes, one shieldmaiden and a tavern Connect: steam://connect/surmelk.acme-games.com:2456 Passord: norway Hvordan koble til: Valheim er, som en del andre spill over Steam, noe knotete å koble til når en skal spille på en dedikert server som er "alltid på". Serverne viser noen ganger på serverlisten, andre ganger ikke, flere spilltilbydere i alle størrelser har problemer med dette. Her er derfor en oppskrift som funker: 1. Åpne Steam, gå til menyen "Vis", og velg "Servere" under denne. 2. Velg fanen "Favoritter" og legg til surmelk.acme-games.com:2457 - Legg merke til at du må legge til et portnr. høyere enn i tilkoblingslinken! 3. Åpne Valheim 4. Dobbelklikk på serveren som nå skal vise i serverlisten din i Steam (Hvis den ikke gjør det, trykk oppfrisk/refresh, det er buggy). 5. Skriv passord og "koble til". 6. Trykk "Start" i Valheim. Nå skal spillet prøve å koble til server, og du får på nytt beskjed om å skrive inn passordet i spillet.
 10. acme-games.com hopper på bølgen og prøver oss med en Valheimserver! Informasjonen under er den samme du finner på Discord, og det er beklageligvis litt knot å koble seg til. Men kanskje det er verdt det ift. en server som er på 24/7 så man har samme verden å spille på. Servernavn: [acme] Two berserkes, one shieldmaiden and a tavern Connect: steam://connect/surmelk.acme-games.com:2456 Passord: norway Hvordan koble til: Valheim er, som en del andre spill over Steam, noe knotete å koble til når en skal spille på en dedikert server som er "alltid på". Serverne viser noen ganger på serverlisten, andre ganger ikke, flere spilltilbydere i alle størrelser har problemer med dette. Her er derfor en oppskrift som funker: 1. Åpne Steam, gå til menyen "Vis", og velg "Servere" under denne. 2. Velg fanen "Favoritter" og legg til surmelk.acme-games.com:2457 - Legg merke til at du må legge til et portnr. høyere enn i tilkoblingslinken! 3. Åpne Valheim 4. Dobbelklikk på serveren som nå skal vise i serverlisten din i Steam (Hvis den ikke gjør det, trykk oppfrisk/refresh, det er buggy). 5. Skriv passord og "koble til". 6. Nå skal spillet prøve å koble til server, og du får på nytt beskjed om å skrive inn passordet i spillet. NB! Maks antall spillere er 10 - ikke 64 som rapporteres av Steam. 10 spillere er maks antall Valheim støtter på det nåværende tidspunkt. God helg!
 11. Oppdatering: Etter litt mer feilsøking uten å komme noen vei har jeg bedt leverandøren om å flytte meg til ny maskinvare. Dette kan ikke bli gjort før på mandag. Usikkert hvor lang tid det vil ta, men RUST, og CS:GO 2,3,4 vil være nede i den perioden. Jeg vil også i den forbindelse gjøre en reinstall av hele operativsystemt for å bytte til noe annet for å åpne opp for flere mulige spillservere på samme maskinvare. PS! Rust vil i denne forbindelse bli WIPET og satt opp på nytt, denne gang med umod og noen enkle mods for å gjøre livet til spillere litt lettere. PS2! Jeg spiller ikke Rust selv, men ser at serveren blir brukt. Det hadde derfor vært fint med litt innspill på hva som er hot og hva som er not av setttings og mods. For jeg famler i blinde. Er du en tidligere kjenning av acme som også spiller Rust, så er du hjertelig velkommen til å være med å administrere denne spillserveren. Det kan være positivt mtp. at du får ganske enorm påvirkningskraft til utforming og oppsett på den. /Christian
 12. Maskinen rats-serveren m.m. kjører på er dessverre i trøbbel. Usikkert hva årsaken er men leverandøren er på saken. Det kan dog se ut som det er maskinvare som svikter, og i så fall vil det ta litt tid å få migrert spillene til ny maskinvare. Rust, Poolday og DM kjører på samme maskin, så stabiliteten der vil være usikker til en løsning er på plass. Berørte spill er: Rust, CS:GO #2, #3, #4 Oppdatering følger når jeg vet mer /Christian
 13. Houngoungagne - en del generell "road to global" men også mye gode tips om taktikk og situasjonsbaserte vurderinger i kamper. Bananagaming - mye tips og triks, spesielt for modifikasjon av UI, bytte av font m.m. i CSGO. Nadeking - NSFW (Mye gamblingreklame) - kanksje den beste på nade lineups, men også en del morsomme eksperimenter og fun vids. Kom gjerne med flere tips under!
 14. I morgen er det februar - altså ny måned. I løpet av januar har CS-serverne fått besøk av 285 unike steamkontoer. Bra for en relansering, men det må da kunne gå an å gjøre det bedre? Derfor trekker vi en tilfeldig vinner blant spillerne som er innom i februar som vinner av en StatTrak AWP Mortis i Field Tested (I skrivende stund verdt ca. en syttilapp på Steam Market). For å delta må du: 1. Ha et minium av 30 minutter "connection time" registrert på hlstats i løpet av februar (stats.acme-games.com/hlstats.php) 2. Være registrert på vårt forum/nettsted. 3. Være på vår discord kl 1900 den 28. februar. Det vil bli opprettet en egen kanal for trekninger der. 4. Kunne motta skin på en steamkonto som ikke har tradeban i historikken. Det er flere godbiter på lager til events og konkurranser fremover. Det vi trenger er medlemmer og deltagere. Lik og del! PS! Ønsker du å donere gaver, skins eller annet, har vi en steamkonto for dette - Tradelink er https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=917055332&token=mlXLAYgf. Alle monner drar!
 15. I dag nullstiller vi hlstats og gjør klart for Februar
 16. Opa

  Steamintegrasjon

  Problem løst; årsaken var glitch under registrering og dobbeltbruker (Forumet visste ikke hvilken bruker Steam skulle knyttes til).
 17. Denne sagnomsuste serveren er nå i ferd med å gjenoppstå. Den er foreløpig satt opp med casual config og en minimumsinstallasjon av sourcemod - hvis du spiller, legg gjerne igjen forslag til hva som skal legges til av plugins. Den har samme antall slots som tidligere, der 1 slot er reservert admin (maxplayers skal automatisk økes til 15 når admin joiner). Serveren er også lagt til i hlstats. Dessverre finner jeg ikke cs_rats_2001 portet til CS:GO så enn så lenge er det kun de tre mest populære rats-banene fra workshop som er lagt inn i mapcycle. PS! Plugin som ingame gir oversikt over de andre serverene med kommandoen "!servers" vil komme snart - har sett at flere har skrevet dette i chatten ingame. PPS! Av en eller annen grunn glitcher mapcycle litt så både poolday og rats-serveren hopper over til vanlig Valve-mapcycle. Er usikker på hva problemet skyldes enn så lenge. Kos dere! ./Christian
 18. Den siste dagen i måneden er det tid for resett av hlstats!
 19. Steam-profil ser ut til å måtte være satt til public/offentlig ved tilknytning her, så kan den evt. gjøres privat igjen etterpå (Men usikker på hvordan integrasjon da faktisk vil virke).
 20. Hei Når jeg prøver å sette opp steaminteghrasjon så får jeg følgende feil: "Your Steamintegrasjon account is already associated with another member.
 21. Gjennomgang av Northern Timber på Youtube: https://youtu.be/eCAkpiMqlDA Gjennomgang av Art & Deco her: https://youtu.be/y9ixGwW3qQU
 22. Etter restart i morges har Conanserveren fått to nye mods: Northern Timber som er en tier1 erstatning som passer bedre utseendemessig for de som bygger i Highlands Deco & Placeables: Enorme mengder props og prefabs for de som liker å bygge. Alt fra vannmøller og andedammer til puter og gardiner. Som vanlig, de som er innom og spiller, gi gjerne beskjed om hvordan ting fungerer, og kom gjerne med ønsker.
 23. Oppdateringer så langt i Januar: Rustserver ble tidligere denne uken oppdatert til januarpatchen som kom ifb med offisiell wipe. Det er satt opp automatisk sjekk etter patch og restart av spillet hver dag kl. 0600. uMod er lagt inn, men det er foreløpig ingen addons/mods lagt inn. Kom gjerne med forslag.
 24. 7 days 2 die ble etter litt testing tatt ned igjen og erstattet med Rust. Info for å koble til finner du på serverlisten og på Discord. Hlstats for CS:GO server 2 skal også være fikset nå.
 25. [acme] Rust Koble til her (Eller fra connect-knappen på serveroversikten) steam://connect/rust.acme-games.com:28016 Ingen mods - ingen addons. Serveren er helt fersk anno. 03.01.201og er foreløpig uten mods og med maxplayers 20.. Bli med her og kom med innspill og ønsker, så kan du være med å få den slik du vil.
 26. acme-games.com ved Christian ønsker med dette folk en God Julefeiring, og velkommen til acme-games igjen. Undertegnede er usikker på hvor mange som vil få dette med seg, men nå er iallefall nettsidene oppe. Spillservere har vi og, så når pinnekjøtt, ribbe, lutefisk eller det man måtte spise på julaften har fått sunket litt, så er dere velkommen til å prøve de ut. Siden starten av November har det blitt jobbet litt for å få dette på plass. En fordel nå kontra de to forrige forsøkene er at acme-games nå har en mer stabil plattform å stå på ift. tjenester for drift. Spillservere er foreløpig basert på hjemmehosting, men retakes-serveren for CS:GO er leid fra dathost, som også leverer til BrutalCS, NiP og andre kjente merkevarer. Det vil komme flere til etterhvert. Idèen om å få dette til ble til i løpet av forrige vinter, og vår, sommer og høst 2020 har gått med til planlegging og testing av løsninger. Undertegnede har følt lenge at det har manglet et skikkelig community her på berget, og hvis en sorterer etter "siste nytt" på en del av de nettsidene som fortsatt eksisterer så er aktivitetsnivået et sørgelig skue - ambisjonene til acme er hverken å bli størst eller best, communitiet vil bli opprettholdt og vedlikeholdt som en plattform for norske/skandinaviske spillere til å treffes på - og dere er velkommen til å bruke det. Hovedfokus vil selvsagt alltid være Valve sine egne spill, og planen for acme-games er å være et knytepunkt der folk kan sette sammen premades for CS:GO og andre spill for å slippe drittslenging og dårlig kvalitet fra tilfeldige spillere på nett. Discord og forum vil bli satt opp for rank-nivåer etterhvert, slik at alle kan finne noen teammates som passer sitt eget nivå. Det vil ikke bli reklamert for nettsidene offentlig ennå, - det er mye som ikke er på plass ennå, blant annet grafikk, logoer, oppsett på discord - men kjenner du noen andre travere og vil spre dette er du hjertelig velkommen til det. Lik og del, som de sier. Registreringer må godkjennes manuelt, det vil derfor av og til ta litt tid før den går igjennom. GOD JUL!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of service for the website