Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Denne sagnomsuste serveren er nå i ferd med å gjenoppstå. Den er foreløpig satt opp med casual config og en minimumsinstallasjon av sourcemod - hvis du spiller, legg gjerne igjen forslag til hva som skal legges til av plugins. Den har samme antall slots som tidligere, der 1 slot er reservert admin (maxplayers skal automatisk økes til 15 når admin joiner). Serveren er også lagt til i hlstats. Dessverre finner jeg ikke cs_rats_2001 portet til CS:GO så enn så lenge er det kun de tre mest populære rats-banene fra workshop som er lagt inn i mapcycle. PS! Plugin som ingame gir oversikt over de andre serverene med kommandoen "!servers" vil komme snart - har sett at flere har skrevet dette i chatten ingame. PPS! Av en eller annen grunn glitcher mapcycle litt så både poolday og rats-serveren hopper over til vanlig Valve-mapcycle. Er usikker på hva problemet skyldes enn så lenge. Kos dere! ./Christian
 4. Den siste dagen i måneden er det tid for resett av hlstats!
 5. Gjennomgang av Northern Timber på Youtube: https://youtu.be/eCAkpiMqlDA Gjennomgang av Art & Deco her: https://youtu.be/y9ixGwW3qQU
 6. Etter restart i morges har Conanserveren fått to nye mods: Northern Timber som er en tier1 erstatning som passer bedre utseendemessig for de som bygger i Highlands Deco & Placeables: Enorme mengder props og prefabs for de som liker å bygge. Alt fra vannmøller og andedammer til puter og gardiner. Som vanlig, de som er innom og spiller, gi gjerne beskjed om hvordan ting fungerer, og kom gjerne med ønsker.
 7. Earlier
 8. Oppdateringer så langt i Januar: Rustserver ble tidligere denne uken oppdatert til januarpatchen som kom ifb med offisiell wipe. Det er satt opp automatisk sjekk etter patch og restart av spillet hver dag kl. 0600. uMod er lagt inn, men det er foreløpig ingen addons/mods lagt inn. Kom gjerne med forslag.
 9. 7 days 2 die ble etter litt testing tatt ned igjen og erstattet med Rust. Info for å koble til finner du på serverlisten og på Discord. Hlstats for CS:GO server 2 skal også være fikset nå.
 10. [acme] Rust Koble til her (Eller fra connect-knappen på serveroversikten) steam://connect/rust.acme-games.com:28016 Ingen mods - ingen addons. Serveren er helt fersk anno. 03.01.201og er foreløpig uten mods og med maxplayers 20.. Bli med her og kom med innspill og ønsker, så kan du være med å få den slik du vil.
 11. acme-games.com ved Christian ønsker med dette folk en God Julefeiring, og velkommen til acme-games igjen. Undertegnede er usikker på hvor mange som vil få dette med seg, men nå er iallefall nettsidene oppe. Spillservere har vi og, så når pinnekjøtt, ribbe, lutefisk eller det man måtte spise på julaften har fått sunket litt, så er dere velkommen til å prøve de ut. Siden starten av November har det blitt jobbet litt for å få dette på plass. En fordel nå kontra de to forrige forsøkene er at acme-games nå har en mer stabil plattform å stå på ift. tjenester for drift. Spillservere er foreløpig basert på hjemmehosting, men retakes-serveren for CS:GO er leid fra dathost, som også leverer til BrutalCS, NiP og andre kjente merkevarer. Det vil komme flere til etterhvert. Idèen om å få dette til ble til i løpet av forrige vinter, og vår, sommer og høst 2020 har gått med til planlegging og testing av løsninger. Undertegnede har følt lenge at det har manglet et skikkelig community her på berget, og hvis en sorterer etter "siste nytt" på en del av de nettsidene som fortsatt eksisterer så er aktivitetsnivået et sørgelig skue - ambisjonene til acme er hverken å bli størst eller best, communitiet vil bli opprettholdt og vedlikeholdt som en plattform for norske/skandinaviske spillere til å treffes på - og dere er velkommen til å bruke det. Hovedfokus vil selvsagt alltid være Valve sine egne spill, og planen for acme-games er å være et knytepunkt der folk kan sette sammen premades for CS:GO og andre spill for å slippe drittslenging og dårlig kvalitet fra tilfeldige spillere på nett. Discord og forum vil bli satt opp for rank-nivåer etterhvert, slik at alle kan finne noen teammates som passer sitt eget nivå. Det vil ikke bli reklamert for nettsidene offentlig ennå, - det er mye som ikke er på plass ennå, blant annet grafikk, logoer, oppsett på discord - men kjenner du noen andre travere og vil spre dette er du hjertelig velkommen til det. Lik og del, som de sier. Registreringer må godkjennes manuelt, det vil derfor av og til ta litt tid før den går igjennom. GOD JUL!
 12. Ifb. med siste patch er alle våre CS:GO-servere oppdatert og skal kjøre som normalt.
 13. Etter uker med teasing fra Valve og tliknyttede utviklere, slapp Valve endelig i går Operation Broken Fang. Som i tidligere operasjoner, blant annet den forrige (Shattered Web) får du også denne gangen mulighet til å oppgradere emblemet ditt gjennom oppdrag. Disse oppdragene varierer fra matchmaking med fulle lag, å få diverse antall kills med forskjellige våpen på forskjellige map, til å gjøre oppdrag med en venn for å finne ut hva terroristene har til skumle hensikter i denne omgang. Nye maps Operasjonen bringer som vanlig med seg nye maps, der det er det nye mappet for Danger Zone det har vært knyttet størst forventninger til. Av de andre nye kan det også være verdt å nevne seg det aztec-lignende de_ancient i tillegg til de_engage som er et map som har vært i utvikling i svært mange år, faktisk helt siden 1.6 dagene, og er laget av samme mann som står bak de_mirage (Bubkez). Vil du ha mer bakgrunn på utviklingen av dette kan du se denne videoen fra 3kliksphilips. I uke 1 får du oppdrag å gjøre på både de_ancient og de_engage, så det er bare å hive seg rundt og sette igang - en fin innføring og måte å lære seg kartene på. Ny spillmodus Valve har endelig "krøpet til korset" og implementert retakes som en egen spillmodus i CSGO. Stort sett fungerer den som den gjør på communityservere, men uten like mange års erfaring mangler den veldig mye tilpasninger og skreddersøm som slike moduser trenger for at ting skal gå raskt og smertefritt - eksempler er autoplant, autodefuser, og ikke minst balansering av lag når disse er svært skjevfordelte ut fra ferdigheter på de på dem. Det er ikke så mye annet mer å si om denne enn det du kan lese på den offisielle bloggposten: http://counter-strike.net/brokenfang
 14. Webmaster

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
 15. Webmaster

  Welcome!

  Welcome to your new Invision Community! Thank you for using our own Invision Virus release. Invision-Virus.com also includes all the plugins, applications, and styles you need to launch your community.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of service for the website