Jump to content
Sign in to follow this  
Webmaster

CS:GO Operation Broken Fang

Recommended Posts

bfang.thumb.png.f175ec6aa0b1b7555ee9680c759ae84f.png

 

Etter uker med teasing fra Valve og tliknyttede utviklere, slapp Valve endelig i går Operation Broken Fang. Som i tidligere operasjoner, blant annet den forrige (Shattered Web) får du også denne gangen mulighet til å oppgradere emblemet ditt gjennom oppdrag. Disse oppdragene varierer fra matchmaking med fulle lag, å få diverse antall kills med forskjellige våpen på forskjellige map, til å gjøre oppdrag med en venn for å finne ut hva terroristene har til skumle hensikter i denne omgang.

 

frostbite.png.b2e79bc7e59326809b0e34f873bbad41.png

Nye maps

Operasjonen bringer som vanlig med seg nye maps, der det er det nye mappet for Danger Zone det har vært knyttet størst forventninger til. Av de andre nye kan det også være verdt å nevne seg det aztec-lignende de_ancient i tillegg til de_engage som er et map som har vært i utvikling i svært mange år, faktisk helt siden 1.6 dagene, og er laget av samme mann som står bak de_mirage (Bubkez). Vil du ha mer bakgrunn på utviklingen av dette kan du se denne videoen fra 3kliksphilips. I uke 1 får du oppdrag å gjøre på både de_ancient og de_engage, så det er bare å hive seg rundt og sette igang - en fin innføring og måte å lære seg kartene på.

Ny spillmodus

Valve har endelig "krøpet til korset" og implementert retakes som en egen spillmodus i CSGO. Stort sett fungerer den som den gjør på communityservere, men uten like mange års erfaring mangler den veldig mye tilpasninger og skreddersøm som slike moduser trenger for at ting skal gå raskt og smertefritt - eksempler er autoplant, autodefuser, og ikke minst balansering av lag når disse er svært skjevfordelte ut fra ferdigheter på de på dem.

Det er ikke så mye annet mer å si om denne enn det du kan lese på den offisielle bloggposten: http://counter-strike.net/brokenfang

 

Edited by Webmaster
Tester å skrive nyhetsinnlegg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of service for the website